Rondreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika

rondreis zuid afrika W ie droomt er niet van een onvergetelijke rondreis in Zuid Afrika. Avontuur, prachtige landschappen en wildparken; je beleeft het allemaal tijdens het reizen door Zuid-Afrika. Daarnaast heeft dit land een indrukwekkend verleden dat je kunt ontdekken tijdens je rondreis. Zuid-Afrika is niet voor niets het land dat bij iedere reiziger een onvergetelijke indruk achterlaat.

Wildparken

Krugerpark is waarschijnlijk het bekendste wildpark ter wereld. Het park is een must voor elke dierenliefhebber en ideaal voor een safari in Zuid-Afrika. Hier kun je op zoek naar de Big Five en andere wilde dieren. Spannend! Johannesburg, Pretoria en Kaapstad zijn de meest bekende steden van Zuid-Afrika. Reis je naar dit land, dan bezoek je vast en zeker één of meerdere van deze drie steden. In Johannesburg kom je bij het bezoeken van het themapark Gold Reef City alles te weten over de geschiedenis van de stad. In Pretoria vind je een aantal mooie monumenten en overheidsgebouwen.

Kaapstad

Breng je tijdens je rondreis in Zuid-Afrika een bezoek aan Kaapstad, dan kom je terecht op een bruisende en veelzijdige plek, schitterend gelegen aan de kust. De Tafelberg valt niet te missen in Kaapstad. Vanaf deze berg geniet je van adembenemend uitzicht over de stad. Letterlijk en figuurlijk één van de vele hoogtepunten tijdens een rondreis door Zuid-Afrika. Voor de kust van Kaapstad ligt Robbeneiland; het eiland waar Mandela 27 jaar gevangen heeft gezeten. Iets verderop ligt Kaap de Goede Hoop. Ook een bezoek aan de Drakensbergen is een echte aanrader. Deze bergketen bestaat uit drie delen: de Noordelijke, de Centrale en de Zuidelijke Drakensbergen. Hier kun je schitterende wandelingen maken naar onder andere grotten met rotsschilderingen.

Slot

Een rondreis door Zuid-Afrika brengt je van het ene klimaat en landschap naar het andere. Je ontdekt de vele verschillende culturen en etnische groepen. Vergeet daarbij het uitgebreide flora en fauna niet en je weet zeker dat reizen naar Zuid-Afrika een ervaring wordt om nooit te vergeten.

Terug naar boven